Gaddar me Titra Shqip 2024

Një ushtar kthehet në shtëpi nga lufta për të gjetur të dashurën e tij të zhdukur, familjen e shkatërruar dhe lagjen e pushtuar nga krimi. Megjithëse heziton, ai bëhet vrasës me pagesë për të mbrojtur të dashurit.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top
Scroll to Top