Yali Capkini me Titra Shqip

Shiko ketu Yali Capkini me Titra Shqip ne kualitetin HD. Feriti, djali i një familjeje të pasur, shquhet për shthurjen e tij. Gjyshi i tij Halis Aga, pra, mori një vendim kur policia bastisi shtëpinë e tij dhe vendosi të merrte vajzën e një familjeje të afërt nga vendlindja e tij Gaziantep si nuse për nipin e tij.

Shiko Yali Capkini me Titra Shqip ne HD

Fillimisht, mendova se kjo do të ishte një tjetër nga ato vajza të varfëra të detyruara të martoheshin me një djalë të pasur të llastuar, por u befasova këndshëm që në episodin e parë. Tani po pres me padurim çdo episod – ndërsa shkruaj këtë përmbledhje, janë publikuar vetëm 4 episode. Më kujton shumë Fazilet Hanim ve Kizlari dhe pak Downton Abbey, sidomos kur tregohet sesi ndërthuret jeta e familjes me shërbëtorët e shtëpisë Yali Capkini me Titra Shqip. 

Seriali është bërë bukur, ritmi është i duhuri dhe ka shumë surpriza dhe mendoj se do të ketë shumë drama (por shpresoj jo aq shumë gënjeshtra dhe dramaticitet si me Fazilet Hanin e Kizlarit). Më pëlqen të shikoj 2 kryesuesit e rinj femra dhe meshkuj Yali Capkini me Titra Shqip. 

Ata filluan të urrejnë njëri-tjetrin dhe tani po kalojnë në një mënyrë ku duhet të jetojnë me njëri-tjetrin. Ngacmimet, grindjet, grindjet dhe madje edhe mbështetja e tyre për njëri-tjetrin ia vlen të shikohen. Historitë spin off me pjesën tjetër të kastit mbështetës janë gjithashtu interesante. Tani mezi pres që çdo episod të publikohet dhe shpresoj që seriali të vazhdojë të jetë i mirë. Rekomandohet shumë për të parë.

Video Yali Capkini me Titra Shqip

Scroll to Top
Scroll to Top