Senden Daha Guzel me Titra Shqip

Shiko Senden Daha Guzel me Titra Shqip

Seriali ndjek një mjeke të quajtur Efsun, nga Antepi, teksa është në provë si në jetën e saj profesionale, ashtu edhe në atë të dashurisë. Emiri, një mjek nga Stambolli, takohet me Efsun në spitalin ku u emërua kirurg plastik. Në qytetin ku ka ardhur me paragjykimet e tij, do t’i japë fund kësaj veçorie dhe do të përballet me realitetet e Anadollit.

Scroll to Top
Scroll to Top