Uç Kiz Kardes me Titra Shqip HD

Tre motra, dashuria, tradhtia, mëshira, miqësia dhe vëllazëria do të tregohen. Nëna e tyre, Nermin, është mësuese dhe babai i tyre, Hikmeti, është drejtor i PTT.

Shiko Uç Kiz Kardes me Titra Shqip HD

Somer gradualisht filloi të ngrohej në Turkan. Ai i thotë Mines se dëshiron të ndahet me të sepse është i inatosur dhe se nuk duhet të ngatërrohet me Turkan. E imja ka një plan tjetër UC Kiz Kardes me Titra Shqip.

Sadik dhe Nesrin janë të shqetësuar për një sekret, ndërsa Donus dhe Derya janë ende të mërzitur me njëri-tjetrin. Turkan ndan problemet e saj me Somer, duke e parë Mine si një mik të mirë, por ndërsa gjërat duket se po përmirësohen, ajo mëson për atësinë e Somer.

Türkan refuzon ofertën e divorcit të bashkëshortit të saj Soner, i cili nuk e do, dhe zgjedh të qëndrojë në një familje ku ajo është e ekspozuar sistematikisht ndaj dhunës fizike dhe psikologjike UC Kiz Kardes me Titra Shqip.

Türkan viziton familjen e saj. Prindërit e saj e kuptojnë se diçka nuk shkon. Türkan është në ankth. Mënyra se si Somer e trajton atë e shkatërron atë. Rüchan kthehet përsëri duke dëgjuar se Somer dëshiron të divorcohet nga Türkan UC Kiz Kardes me Titra Shqip.

Episodat e Uç Kiz Kardes me Titra Shqip

Türkan është i shkatërruar pas fjalëve të Somer, i cili është i mbërthyer mes familjes së tij dhe jetës së tij. Türkan lufton me vetminë sepse nuk i tregon askujt për dhunën që ka jetuar UC Kiz Kardes me Titra Shqip. Babai i saj e kupton që ajo ka ndryshuar.

Türkan, i cili heshti kundër shtypjes së dhunshme të Rüchan, afrohet më shumë me Somer. Nga ana tjetër, Dönüs sëmuret në shkollë, gjë që trondit Derya dhe Sadik.

Türkan, i cili heshti kundër shtypjes së dhunshme të Rüchan, afrohet më shumë me Somer UC Kiz Kardes me Titra Shqip. Nga ana tjetër, Dönüs sëmuret në shkollë, gjë që trondit Derya dhe Sadik.

Scroll to Top
Scroll to Top