bëhu me WebFaqe!

Te duhet webfaqe?

Atëhere keni ardhur ne vendin e duhur! Ne jemi ata qe do ua bejme enderren realitet!

Per Ne..!

Pervoje 15 vjeçare ne WebDizajn!

Penda99 ka nje staff te perbere me pervoj te madhe ne kete fushe.   Kemi krijuar qindra webfaqe ne gjuhen shqipe , angleze dhe gjuhe te tjera.

Punen e bejme me efikasitet. Dhe derisa klienti te jete i kenaqur nuk ndaojme!

SHERBIMET

Me poshte jane te renditura sherbimet te cilat i ofron Penda99.

Te kesh nje faqe profesionale per biznesin tuaj, tashme eshte bere e domosdoshme.

Ne do krijojme logo per kompanin apo brandin tuaj.

Rrjetet Sociale

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Klientët

Sa jane te kenqaur klientet tane me punen tone!

Jam shume e kenaqur me punen qe ka bere Penda99 per kompanine time.

ad9.jpg
Erza Gashi

Web Blogere

Mauris eros dolor, pellentesque sed luctus dapibus, lobortis a orci. Cras pulvinar lorem elit, vel laoreet magna feugiat necam ut consequat enim.

av4.jpg
Kylo James

Fitness Instructor

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi volutpat justo sed efficitur cursus. Mauris fringilla quam vitae lacinia viverra.

av1.jpg
Ella Perez

Nutrition Expert, Food Villa

Mauris eros dolor, pellentesque sed luctus dapibus, lobortis a orci. Cras pulvinar lorem elit, vel laoreet magna feugiat necam ut consequat enim.

ad7.jpg
Elsie Ross

Software Developer

Pyetje & Pergjigjie

Mund te na kontaktoni permes numrit te telefonit, emailit apo permes rrejteve sociale. Te gjitha keto mund ti gjeni ne webfaqe.

Çmimi i webfaqes varet nga ajo se çfare ju kerkoni. Bazuar ne kerkesat tuaja dhe informacionet atehere ne do u japim çmimin.

Perfundimi i faqes varet nga puna qe kerkohet. Por jemi te shpejte dhe korrekt.

Scroll to Top
Scroll to Top