Vajza ne Dritare me Titra Shqip HD

Nalan është një e re e bukur që me ngrohtësinë e saj fiton dashurinë e të gjithëve me shikim të parë. Vajza ne Dritare me Titra Shqip. Si fëmija i vetëm i familjes, foshnja e zmadhuar dorën, foshnjat trëndafila, jetoi në ekzistencën e jetës dhe Nalan u diplomua me nderime në shkollat më të mira, Turqia gjen zinxhirin më të madh të hoteleve në Turqi, të cilin kompania Koroglu si arkitekt në drejtimin e Sedat Koroglu’ me martesë. SerialeON

 Edhe pse Nalani dhe Sedati filluan të ecin dorë për dore në këtë përrallë me shpresë, duke menduar se po largohen nga sekretet e errëta që kanë mbajtur në të kaluarën e tyre; Së shpejti jeta e tyre do të zhytet në errësirë të vërtetë.

Ku te shikoj Vajza ne Dritare me Titra Shqip?

Nalan është një vajzë e re, e bukur dhe e pafajshme, e cila nuk ka dalë kurrë nga shtepia vetëm.

Nëna e saj Feride, është shumë konservatore dhe një nënë “e fiksuar” pas pastërtisë dhe moralit.Sedat, një djalosh shumë i pashëm dhe një donzhuan i llastuar mes luksit, është trashëgimtari i hotelit të familjes “Korollu”.

A do të jenë ata çifti përfekt? Cilat janë të fshehtat dhe sekretet e të kaluarës që të dy i fshehin njëri-tjetrit? A mund ta “demtoje” një nënë vajzen e saj duke e dashur dhe mbrojtur deri në ekstrem?

Shiko Serialin Vajza ne Dritare me Titra Shqip

Familja Korollu tashmë bëhet gati për fejesën e Sedatit dhe Nalanit.

Si do të jetë takimi mes dy familjeve? Cila do të jetë porosia që Feride ka për vajzen e saj? Çfarë ndodh nëse Nalan pavetëdije prek Sedatin në sy të nënës së saj?

Unë transmetoj seriale të shumta turke përmes internetit/ uebsajtit turk që ofrojnë titra një numër prej tyre nuk ia vlen të shikohen, por ky serial është kaq i këndshëm për shkak se është i errët, personazhet sociopatë që qarkullojnë të gjithë rreth pacientit Nalan, natyral i ëmbël, bashkëshorti ideal i të cilit Sedat nuk ia vlen. një vështrim kalimtar të cilin ajo po e kupton ngadalë.

Burcu Biricik është e shkëlqyer ashtu siç është në gjithçka që kam parë me performancën e saj. Një nga aktoret më të mira turke.

Për t’iu përgjigjur pyetjes më poshtë arsyeja pse babai i pasur nuk e lyen shtëpinë është e qartë se ai gjithashtu ka kujdestarin të numërojë ullinjtë dhe djathin për të gjithë për mëngjes ai është një Scrooge!

Mantra ime është të humbasësh në të gjitha seritë e prodhuara/prodhuara nga Onur Gavanatman (justifikim drejtshkrimor) nuk mund të shkojë keq.

Scroll to Top
Scroll to Top