Seriale Premierë me Titra Shqip Full HD

Shiko Serialet me te reja vetem ne SerialeON.com – Seriale Premiere me Titra Shqip Full HD

Seriale Turke 2021 / 2022

Aziz me Titra Shqip

Pas vrasjes së një toger francez në serial, Aziz Payidar detyrohet të lërë dashurinë e tij të madhe, Dilruba, pas vetes dhe shtëpisë së babait të tij. Pasi ngjarja harrohet, Azizi kthehet sërish në qytet.

Elkiz me Titra Shqip

Duke luftuar për ëndrrat e saj, Ezo ka dy gjëra për të mbajtur në këtë jetë; kujtimet dhe çfarë ka mbetur nga e ëma – Pra një grusht shpresë. Mirëpo, çdo gjë që ka në dorë ia merr përnjëherë familjarëve, ndaj të cilëve është i përndjekur. 

Ezo ka dy mënyra. Ai ose do të dorëzohet ose do të luftojë. Ai zgjedh të luftojë, deri në vdekje – Haruni dhe nëna e tij Nermin, të cilët përfitojnë nga gjendja e vështirë e Ezos, i vendosin sytë Ezos, të cilin e shohin si hallkën më të dobët, për të rifituar kohët e tyre të vjetra pompoze, por ka diçka që ata nuk e di. Ezo nuk është aq i pafuqishëm dhe i pafuqishëm sa mendojnë ata. Të pavetëdijshëm për atë që ka bërë dhe do të bëjë, ata do të bëhen pre rrugës për të gjuajtur.


Scroll to Top
Scroll to Top