Kaderimin Oyunu me Titra Shqip

Nga ketu mund ta shikoni Serialin e ri Premiere Kaderimin Oyunu me Titra Shqip.

Shiko ne Kualitetin FLL HD dhe ne kohe rekord.

Shiko Kaderimin Oyunu me Titra Shqip

Asiye, e cila lufton me dy fëmijët e saj të vegjël në moshë të vogël, i përkushtohet lumturisë së fëmijëve të saj me gjithë privimin e saj dhe jeta e saj kthehet përmbys me fatkeqësinë që i ndodhi vajzës së saj Narcis,  Kaderimin Oyunu me Titra Shqip të cilin e shmang nga sytë. 

Pas kësaj, rruga e Asiyah kryqëzohet me Mahirin, një i huaj i panjohur që i ndihmon ata, i cili zvarritet në një udhëtim të pakthyeshëm me fëmijët e tij për hir të mbrojtjes së vajzës së tij. Mahiri, i cili i ndihmon me ndjenja humanitare dhe i çon në makinën e tij, ende nuk është në dijeni se me këtë vendim që ka marrë do të ndryshojë fatin e vetes dhe të Asiye dhe fëmijëve të tyre. Për Asiye, e cila u strehua në rezidencën e Demirhanit falë Mahirit, ky nuk është një shpëtim, por fillimi i një lufte krejt të re. Kaderimin Oyunu me Titra Shqip

Scroll to Top
Scroll to Top