Annemizi Saklarken me Titra Shqip

Nis transmetimi seriali Annemizi Saklarken me Titra Shqip. Kutsi dhe Hande Doğandemir janë në rolet kryesore në serial. Historia e Dündar dhe Handan do të tregohet në serial. Pra, ku është filmuar seriali “When Hiding Our Mother”?

Ku ta shikoj Annemizi Saklarken me Titra Shqip

Sonte në orën 20:00 fillon episodi i parë i serialit të shumëpritur Annemizi Saklarken me Titra Shqip.

Është publikuar edhe traileri i parë i serialit Annemizi Saklarken me Titra Shqip, me aktorë Hande Doğandemir dhe Kutsi. Fshehja e nënës sonë ka të bëjë me një nënë që mban në krahë fëmijën e saj në moshë të re dhe përvojat e saj. Subjekti dhe kasti i serialit Annemizi Saklarken me Titra Shqip janë gjithashtu të pritur me padurim nga të gjithë.

Pra, cila është tema e Fshehjes së Nënës Tonë? Kush është në kastin e Annemizi Saklarken me Titra Shqipr?

Scroll to Top
Scroll to Top